Scott pigg och glad igen!

Ville bara uppdatera och meddela att Scott är sig själv igen. Han har vilat en vecka, och gått på specialmat. Idag fick han springa lös för första gången på två veckor, vilket var uppskattat!


Scott hemma igen

Något medtagen med vid gott mod. Veterinären trodde att han kunde fått i sig något ruttet av nåt slag. Usch. Att det kan gå så fort?! Men nu får han nåt specialfoder fem ggr om dagen och antibiotika. Han ska ta det lugnt i en vecka. Ska bli så kul att få se honom och gino igen när de kommer hem på onsdag! :-)


En tagen och nåt kilo lättare Scott...

Scott ligger inne på Blå Stjärnan i göteborg sen i onsdags...

Idag är han piggare och har varit ute och rört sig. Men han har fortfarande inte kunnat äta mat utan får dropp. Bakgrunden är att han i onsdags började kräkas konstant, han fick inte behålla någonting. Efter några timmar så kräktes han fortfarande och därför åkte min pappa och syrra in med honom till gbg. Där kunde de konstatera att han var riktigt uttorkad och behövde dropp. Sen röntgades han och det visade sig att han hade en kraftig inflammation i mag- och tarmkanalen... Han behövde få medicin och smärtstillande... Så nu kommer han få vara kvar åtminstone över helgen. Det viktigaste är att han blir bra, han var riktigt illa däran. Lilla pojken...och här sitter jag hemma i sthlm och kan inte göra ett skit... :-(

RSS 2.0