Träning igår

Igår kväll gick jag ut med hundarna en och en för lite träning.

Gino var först på tur. Han är jätteduktig och kontaktsökande. :-) Vi tränade lite fotgående och fotposition samt att "skvallra". Han såg nämnligen en liten igelkott och skulle springa fram till den, men vi tränade på att skvallra på den istället. Till slut satt han still och bara tittade. Det funkar inte att "neja" honom i en sån situation, då blir han bara ännu mer på. Han är ju i en slags trotsålder för tillfället. ;-)

Scott fick träna lite moment ur Lk1 och Lk2. Han var mycket duktig. Man märker stor skillnad nu när han är "kastrerad". Mycket lättare för att koncentrera sig. Han tog till och med leksak och kampade!! :-) Han har "glömt" läggande under gång märkte jag, men det var mitt fel. Jag stannar till och då tror han att han bara ska "stå". Så det tränade vi en del, samt inkallning med stannande. Jag måste använda handtecken där, men har tänkt att ta bort det senare. Fjärrdirigering gick superbra. Inga skall/morr ens!

Idag inhandlade jag fästingmedel till båda. Gino fick Scalibor och Scott Frontline. Hoppas inte Scott reagerar på Ginos halsband bara, han fick sån klåda när han hade ett själv på sig förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0